WEB DESIGN SAU CREARE SITE-URI

Indiferent de profilul unei afaceri, aceasta are nevoie de un website. O dată cu prezenţa sa ONLINE, câştigă notorietate pe piaţă, dar şi potenţiali clienţi. Indiferent dacă deţii o firmă mică, medie sau mare, niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi face simţită prezenţa ONLINE. Există nenumărate avantaje ale unui website pentru o afacere, aşa că de ce să nu profiţi de ele?

În zilele noastre există nenumăraţi freelanceri şi aşa zise firme de Web Design, însă foarte multe nu creează calitate, ci doar cantitate. Scopul nostru este crearea unor website-uri profesionale şi bine gândite la un raport excelent calitate/preţ. Apelează la noi şi vei beneficia de toată expertiza noastră şi a colaboratorilor noştri pe acest domeniu.


HTML-CSS-Icon

HTML 5 + CSS 3

Când vine vorba de crearea unor website-uri de prezentare mai simple şi cu mai puţine elemente interactive pe acesta, oferim crearea de website-uri pe HTML 5 + CSS 3. Acestea sunt puţin mai simple şi ulterior necesită mentenanţă, astfel, clientul nu mai are acces de administrare şi posiblitatea de a face modificări singur. Există avantaje şi la site-urile realizate în html, şi anume că au un cod mai curat, fiind mai uşor de interpretat şi pot să aibă o viteză de încărcare mai rapidă, aşa că sunt de luat în considerare.
Wordpress-Icon

WORDPRESS

Majoritatea website-urilor prezente pe WEB sunt realizate pe platforma Wordpress. Aceasta este platforma pe care avem şi noi majoritatea website-urilor. Platforma oferă o mulţime de avantaje, există foarte multe resurse care să ne ajute şi se comportă foarte bine atât vizual, cât şi pe partea de SEO. Realizăm website-uri de prezentare, cât şi magazine online în Wordpress şi oferim ulterior acces de administrare clientului, astfel nu mai este necesară mentenanţa ulterioară.

HTML şi Wordpress nu sunt singurele mijloace prin care facem website-uri, însă sunt cele mai comun utilizate de către noi şi putem susţine că le stăpânim cu desăvârşire. Cu toate acestea crearea de website-uri nu se opreşte aici, aşa că dacă ai o altă preferinţă, suntem foarte flexibili şi cu siguranţă vom face tot ce putem să te ajutăm.

EŞTI INTERESAT DE UN WEBSITE?

CERE OFERTĂ

Lasă-ne într-un mesaj datele tale şi te vom contacta în scurt timp să discutăm detalii.