WEB DESIGN/ CREARE SITE-URI

SIMPLU! Dezvoltăm website-uri
care să te ajute SĂ VINZI!

 
 

Web Design/ Creare Website


Indiferent de profilul unei afaceri, aceasta are nevoie de un website. O dată cu prezenţa sa ONLINE, câştigă notorietate pe piaţă, dar şi potenţiali clienţi. Indiferent dacă deţii o firmă mică, medie sau mare, niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi face simţită prezenţa ONLINE. Există nenumărate avantaje ale unui website pentru o afacere, aşa că de ce să nu profiţi de ele?

Scopul nostru este crearea unor website-uri profesionale şi bine gândite la un raport excelent calitate/preţ. Apelează la noi şi vei beneficia de toată expertiza noastră şi a colaboratorilor noştri pe acest domeniu.


PLATFORME FOLOSITE

Întrucăt sunt cele mai utilizate platforme la nivel global și cele mai apreciate, folosim Wordpress pentru site-uri de prezentare și Prestashp pentru crearea de magazine online.


Web Design

HTML 5 + CSS 3

Când vine vorba de crearea unor website-uri de prezentare mai simple şi cu mai puţine elemente interactive pe acesta, oferim crearea de website-uri pe HTML 5 + CSS 3. Acestea sunt puţin mai simple şi ulterior necesită mentenanţă, astfel, clientul nu mai are acces de administrare şi posiblitatea de a face modificări singur. Există avantaje şi la site-urile realizate în html, şi anume că au un cod mai curat, fiind mai uşor de interpretat şi pot să aibă o viteză de încărcare mai rapidă, aşa că sunt de luat în considerare.

Web Design

WORDPRESS

Majoritatea website-urilor prezente pe WEB sunt realizate pe platforma Wordpress. Aceasta este platforma pe care avem şi noi majoritatea website-urilor. Platforma oferă o mulţime de avantaje, există foarte multe resurse care să ne ajute şi se comportă foarte bine atât vizual, cât şi pe partea de SEO. Realizăm website-uri de prezentare, cât şi magazine online în Wordpress şi oferim ulterior acces de administrare clientului, astfel nu mai este necesară mentenanţa ulterioară.

SOLICITĂ OFERTĂ