Promovare Online prin SEO şi articole în presă

Degeaba ai un website bun dacă nu îl găseşte nimeni. Există milioane de website-uri prezente pe web şi doar o mică parte dintre ele pot fi găsite pe motorul de căutare Google. Noi combinăm optimizarea SEO, cu Social Media şi publicitate prin intermediul articolelor în presă pentru a-ţi scoate în faţă website-ul şi implicit afacerea. Cu ajutorul strategiilor de Marketing Digital create pentru fiecare afacere în parte, în funcţie de concurenţă, nevoi şi audienţa ţintă, îţi conducem afacerea pe drumul succesului.

Echipa noastră are peste 5 ani de experienţă în domeniu şi îţi oferă soluţii la majoritatea problemelor pe care ai putea să le ai cu afacerea ta în online. De îndată ce ai luat legătura cu cineva din cadrul firmei noastre, afacerea ta va fi analizată şi îţi vom oferi cea mai bună strategie de Marketing Digital pentru a-ţi creşte afacerea pe web. Din momentul începerii colaborării vom păstra legătura cu tine, vei fi consiliat şi vei avea suport tehnic din partea noastră continuu pentru a te asigura că ne facem treaba.


Promovare Online prin SEO şi articole în presă

OPTIMIZARE SEO

Optimizarea SEO este formată din 2 componente: Optimizare SEO OnPage, ce se face la nivelul paginilor din website-ul tău şi îl pregăteşte pentru a fi mai bine indexat de către motorul de căutare Google; şi Optimizarea SEO OffPage, ce se face prin diverse tehnici în care website-ul tău este recomandat de către alte website-uri pentru a fi mai bine clasat în Google.
Promovare Online prin SEO şi articole în presă

ARTICOLE ÎN PRESĂ

Foarte puţini oameni mai citesc ziarele, iar abordarea publicităţii outdoor nu mai funcţionează la fel ca înainte. De aceea, articolele în presă au devenit tot mai populare şi oamenii au renunţat la ziare, fiindcă îşi pot citi presa online. Colaborăm cu trusturi de presă pentru a-ţi oferi posiblitatea de a redacta şi publica articole în ziare online.

Scopul nostru este să-ţi creştem afacerea în online. Apelează la noi şi îţi vom oferi un plan personalizat de Promovare Online a afacerii cu ajutorul SEO, Social Media şi articole în presă. Acestea nu sunt singurele modalităţi de promovare, mai există şi posiblitatea realizării unei campanii cu bloggeri, postări sponsorizare şi AdWords. Te vom sfătui care sunt cele mai bune modalităţi de îndată ce-ţi analizăm afacerea.

EŞTI INTERESAT DE PROMOVARE ONLINE?

CERE OFERTĂ

Lasă-ne într-un mesaj datele tale şi te vom contacta în scurt timp să discutăm detalii.

    SOLICITĂ OFERTĂ