Domenii și Găzduire

Un website necesită un domeniu, adresa virtuală pe care să poată fi accesat, dar şi găzduire, acel loc în care website-ul este ţinut online şi de pe care se încarcă datele. Deşi domeniul şi găzduirea poate fi achiziţionată de orice client în parte, am decis să preluăm noi această sarcină pentru tine, astfel încât să fii sigur că domeniul tău este administrat şi urmărit tot timpul, aşa că nu există şanse să-l pierzi, găzduirea aleasă este una ideală pentru varianta de site pe care ţi-o construim şi că website-ul tău va fi LIVE 24/7.

Piaţa din România este plină de firme care oferă domenii şi găzduire, cu toate acestea multe dintre ele nu au resursele şi pregătirea necesară pentru a-ţi oferi cea mai bună calitate. Apelând la necunoscuţi există şanse ca website-ul tău să funcţioneze necorespunzător, să-ţi pierzi domeniul, dar şi să pierzi întregul website. Noi lucrăm cu profesionişti şi te asigurăm că domeniul tău este în siguranţă, website-ul este securizat şi că se fac backup-uri automate constante, astfel încât să poţi recupera cu uşurinţă datele de pe website.


Domenii și Găzduire

DOMENII

Tu ne spui numele de domeniu şi extensia dorită, noi verificăm dacă acesta este disponibil şi începem procesul de achiziţionare. Domeniile se achiziţionează pe minim 1 an, aşa că vei fi nevoit să plăteşti o taxă anuală, de îndată ce ţi-ai achiziţionat domeniul, care începe de la aproximativ 50 de lei pe an pentru un domeniu.ro.
Domenii și Găzduire

GĂZDUIRE

În funcţie de tipul de site ales şi disponibilitatea de spaţiu necesar, îţi oferim unul dintre pachetele noastre de Găzduire Web. Site-ul tău va fi stocat pe un server SSD cu 24 de procesoare, 32 GB RAM & Backup extern săptămânal. La orice pachet ales ai Certificat SSL inclus şi adrese de email nelimitate, iar website-ul tău se va mişca excelent.

Serviciile de înregistrare domenii şi găzduire web sunt oferite în parteneriat cu SANNET.

EŞTI INTERESAT DE ÎNREGISTRAREA UNUI DOMENIU SAU GĂZDUIRE WEB?

CERE OFERTĂ

Lasă-ne într-un mesaj datele tale şi te vom contacta în scurt timp să discutăm detalii.

    SOLICITĂ OFERTĂ