Curatare hote
Stiai ca hotele din restaurante sunt raspunzatoare pentru incendii?
30/01/2020
rochii de seara
10 sfaturi pentru pasionații de modă dar fără un buget ridicat pentru haine
06/02/2020
Afişează totul

Descoperă ultimele inovații în materie de toalete cu toaleta inteligentă Relax Regal

Fiecare dintre noi își dorește să beneficieze de cele mai moderne și eficiente instalații și obiecte sanitare pentru baia locuinței noastre. Și trebuie spus că în ultimul timp au apărut tot mai multe astfel de instalații și obiecte sanitare cu adevărat inovative, așa cum este și toaleta inteligentă de la Relax Regal.

Toaleta inteligentă de la Relax Regal este de fapt un WC care îndeplinește și funcția de bideu. Atlfel spus, aceasta toaletă 2 în 1 ține loc atât de WC, cât și de bideu. Din acest lucru rezultă mai multe avantaje pentru toți cei care optează pentru acest model de toaletă. În primul rând vorbim despre economisirea spațiului din baie prin faptul că nu va trebui să mai cumperi un vas de bideu. Tot de aici rezultă și al doilea avantaj, și anume economia din perspectivă financiară prin faptul că nu mai este necesară achiziția bideului. Design-ul modern și tehnologiile implementate în acest model de toaletă combo de la Relax Regal reprezintă alte avantaje de care te poți bucura atunci când alegi acest produs pentru baia casei tale.

Toaleta inteligentă de la Relax Regal are un sistem de curățare foarte eficient și un consum redus de apă. Prin tehnologiile inteligente implementate această toaletă 2 în 1 oferă un volum superior de apă și o curățare oscilantă la nivelul vasului de toaletă acoperind astfel diferite zone ale acestuia. Diferite aspecte pot fi reglabile, iar aici ne referim la temperatura apei, la poziția de pulverizare și la presiunea apei. Mai mult decât atât, pentru orele de noapte această toaletă inteligentă propune un colac încălzit și chiar o lumină ce poate fi folosită noaptea. Atunci când este folosită ca și bideu această toaletă are de asemenea o serie de caracteristici moderne. Astfel, prin funcția de încălzitor de apă incorporată în scaun nu este necesară racordarea la o instalație separată de apă caldă. Mai mult, linia de drenaj este în toaletă și din acest punct de vedere nu ai nevoie de o astfel de linie separată.

Funcțiile moderne menționate mai sus sunt completate și de alte funcționalități cu care vine această toaletă inteligentă de la Relax Regal. Astfel, există posibilitatea de a folosi diferite comenzi digitale cu ajutorul unei telecomenzi wireless, dar și posibilitatea de a folosi funcția de odorizare sau funcția de hidromasaj. Această toaletă combo vine cu o tijă având trei tipuri de duze pentru a fi folosite pentru igiena din zona intimă. De asemenea, poți folosi un jet cu apă aerată asigurat de o pompă de aer. Un senzor de prezență identifică momentul oportun pentru a curăța toaleta, iar un jet cu aer cald va curăța toaleta sau bideul după utilizarea acestuia.

Dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele unei astfel de toalete inteligente 2 în 1 poți găsi toate informațiile și datele de contact ale celor de la Relax Regal pe www.relax-regal.ro. Vei beneficia de ultimele inovații în domeniul toaletelor, dar și de garanția calității și de servicii de mentenanță și de service atât pe durata garanției, cât și postgaranție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *