iphone 7
Avantajele unui încărcător wireless pentru telefon
02/12/2019
Cazare într-un decor călduros și elegant la Bohemia Hotel Bacău
12/12/2019
Afişează totul

Ușile din PVC – cele mai populare tipuri de uși întâlnite în casele românilor

Usa din PVC

Usa din PVC

Ușile din PVC sunt probabil unele dintre cele mai obișnuite tipuri de uși utilizate astăzi, fiind puternice, rezistente și foarte sigure.

Ele sunt extrem de rezistente la intemperii, cu condiția să fie montate corect, au garnituri de etanșare în cadru, iar atunci când se ridică mânerul în sus, ușa se închide bine, creându-se o etanșare strânsă care nu va permite umiditatea înăuntru.

Ușile din PVC nu vor putrezi și nici nu vor rugini; acestea nu necesită practic nicio întreținere decât o simplă spălare din când în când.

Deoarece ușile din PVC sunt izolatoare termice bune în comparație cu alte tipuri de uși ele sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și în consecință, pot economisi bani la facturile de încălzire.

Ușile din PVC sunt extrem de robuste și puternice și pot anula o mare cantitate de zgomot exterior, acesta fiind un alt avantaj suplimentar al lor.

La INA Ferestre din Suceava găsești o mare selecție de uși din PVC precum și alte tipuri de tâmplărie din PVC, tâmplărie din aluminiu, rulouri exterioare, pervazuri, plase anti insecte, sisteme de ventilație și uși de garaj.

Tâmplăria din PVC disponibilă la INA Ferestre poate fi de forma StreamLine Plus, BluEvolution 82, BluEvolution 92 sau Design 2D.

Ușile StreamLine Plus au balamale mari, pot susține câte 130 kg pe fiecare balama, profilul lor este sub formă de cercevea de 130 mm, au colțuri termosudabile pentru armătură, un prag de aluminiu cu armătură antiflambaj, garnitură automată  pentru prag.

Ușile BluEvolution 82 și BluEvolution 92 au balamale mari care susțin câte 130 kg/ balama, profilul cercevelii este înalt de 126 mm. Ușile prezintă colțuri termosudabile pentru armătură, un prag de aluminiu cu armătură antiflambaj și garnitură automată pentru prag.

În catalogul firmei prezent pe site-ul de prezentare InaFerestre.ro se pot observa o gamă largă de modele de uși de interior și uși de exterior din PVC care se pot crea și din care se poate alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *