Cazare într-un decor călduros și elegant la Bohemia Hotel Bacău
12/12/2019
Cum asiguri rezistenta lemnului utilizat in constructii?
27/01/2020
Afişează totul

Un an plin de realizări pentru specialiștii de la Hattrick Sport

Gazon-Artificial-Multisport-VICOV-2016

Gazon-Artificial-Multisport-VICOV-2016

În ultimii ani, gazonul artificial a început să înlocuiască cu succes gazonul natural pe terenurile de sport din întreaga lume, de la stadioanele echipelor de fotbal până la terenurile școlilor.  Această tendinţă se întâmplă datorită multiplelor avantaje pe care iarba artificială le oferă.

Hattrick Sport este o firmă specializată pe comercializarea și montarea gazonului sportiv artificial punând la dispoziția clienților 4 VARIANTE DE GAZON: Gazon Multisport (teren multifuncțional), Gazon pentru Fotbal, Gazon pentru Tenis de câmp şi Gazon decorativ.

Anul 2019 a fost unul plin de realizări pentru specialiștii de la Hattrick Sport întrucât au acumulat un portofoliu impresionant de peste 350 de proiecte realizate și tot atâția clienți mulțumiți, de-a lungul celor peste 12 ani de experiență în domeniu.

Hattrick Sport a montat terenuri cu gazon artificial pentru beneficiari din întreaga țară, de la terenuri montate în zona de proximitate reprezentată de judeţele Suceava, Iaşi, Bacău, Botoșani și Neamț, până zone mai îndepărtate precum judeţul Constanța sau Timiş. Echipa se deplasează oriunde în țară pentru montarea terenurilor și oferă consultanță profesională.

Dacă ai nevoie de gazon artificial pentru un teren de sport, amenajarea unei grădini sau orice alt proiect, Hattrick Sport îți stă la dispoziție pe www.gazonartificial.com.ro.

DE CE SĂ FOLOSEȘTI GAZON ARTIFICIAL PENTRU TERENUL TĂU DE FOTBAL?

Combinația dintre gazon artificial și fotbal este una care oferă multiple avantaje.

Unul dintre primele motive pentru care ar trebui să alegi gazonul artificial pentru fotbal este faptul că este economic. De fapt, costul anual de întreținere al unui teren de fotbal cu gazon artificial este mult mai mic decât în cazul unui teren cu gazon natural.

Este clar că gazonul artificial are o durată mai mare de viață, dar nici nu necesită să fie mutat sau îngrijit. Mai mult decât atât este foarte greu să ai un teren de fotbal cu gazon natural imaculat pe întreaga durată a sezonului, pe când în cazul gazonului artificial este mult mai ușor.

În ceea ce privește durabilitatea sa, gazonul artificial pentru fotbal are o rezistență mult mai mare la temperaturi extreme decât gazonul natural. Nu suferă leziuni în căldură extremă, iar după ploaie se usucă mult mai repede. Acest lucru face posibilă practicarea fotbalului pe un teren cu gazon artificial sub orice condiții meteo, permițând un număr mai mare de ore de joacă în orice moment al anului.

Un alt avantaj important al gazonului artificial pentru fotbal este că are o suprafață uniformă în teren, astfel încât nu vei găsi denivelări sau găuri care îți perturbă jocul. În același timp mingea se învârte mai fluid și mai direct, iar gazonul are întotdeauna aceeași dimensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *