Crema de protectie solara
Cremele de protecție solară organice sunt alegerea corectă în sezonul estival
09/08/2019
Echipa ARMURA
Plasa sudată, plasă gard, plasă împletită – toate numai pe ARMURA.eu
13/08/2019
Afişează totul

Tomibena – distribuitor de panouri solare în Suceava

Panouri solare apa calda

Panouri solare apa calda

Energia solară este o sursă de energie abundentă și gratuită, care poate ajuta atât la încălzirea locuințelor, cât și la încălzirea apei menajere. Cu toate acestea, deși sursa de energie poate fi gratuită, captarea acestei energii va necesita investiții în panouri solare.

Un panou solar de apă caldă instalat corect ar trebui să funcționeze bine timp de 15 până la 20 de ani. Un încălzitor solar de apă necesită mult mai puțină întreținere decât omologii săi convenționali.

Cei care au instalat un sistem solar de încălzire a apei pot realiza o economie lunară de 50 până la 80% la facturile de încălzire a apei. Ei nu trebuie nici să își facă griji din cauza lipsei de energie electrice atunci când apar pene de curent.

Adesea, oamenii se stresează atunci când se gândesc să investească într-un sistem solar de încălzire a apei din cauza prețului său. Când panourile solare au apărut pe piața din România, erau destul de costisitoare. Cu toate acestea, tehnologia a avansat iar tot mai multe firme furnizoare de panouri solare au apărut. Astăzi, panourile solare sunt destul de accesibile după cum se vede în magazinul online www.tomibena.com

Tomibena este un furnizor important de panouri solare dar și de alte alternative de încălzire ecologice precum brichete rumeguș sau peleți din lemn. Depozitul companiei se află în localitatea Vicovul de Sus din județul Suceava. Clienții pot achiziționa produsele dorite atât online cât și din depozitul societății.

În ceea ce privește panourile solare, Tomibena comercializează mai multe tipuri de panouri, atât nepresurizate cât și presurizate. Panourile comercializate de Tomibena sunt:

  • Panouri solare din inox cu capacitatea de 150 litri. Prețul acestora este de 1567 lei.
  • Panouri solare din inox cu capacitatea de 200 litri. Prețul acestora este de 2007 lei.
  • Panouri solare din inox cu capacitatea de 250 litri. Prețul acestora este de 2354 lei.
  • Panouri solare presurizate cu capacitatea de 122 litri. Prețul acestora este de 2354 lei.
  • Panouri solare presurizate cu capacitatea de 150 litri. Prețul acestora este de 2854 lei
  • Panouri solare presurizate cu capacitatea de 200 litri. Prețul acestora este de 4282 lei.

Promoția lunii iulie și a lunii august constă în:

  • Cei care dețin panouri solare Tomibena, le fotografiază atunci când sunt montate pe casă, dau share pe pagina personală de Facebook cu link către www.tomibena.com, primesc CADOU 5 baxuri a câte 10 kg de brichete din lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *