Gard tip jaluzea
Modele deosebite pentru garduri la prețuri promoționale pe LindaShop.ro
14/08/2019
Tigla metalica Rufster
Acoperișurile metalice Rufster combină funcționalitatea și designul într-un mod atractiv
20/08/2019
Afişează totul

Ronex – producătorul de mobilier din lemn masiv de stejar cu o personalitate puternică

Mobilier din lemn masiv RONEX

Mobilier din lemn masiv RONEX

Lemnul este singurul material care nu se deteriorează de-a lungul timpului, ci se îmbunătățește, rămânând în viață datorită rusticității și suprafeței sale neregulate, ceea ce conferă un caracter unic și un farmec aparte fiecărei piese. Mobilierul din lemn a reușit să treacă peste veacuri și peste viața multor oameni, păstrându-și în același timp valoarea sa intactă.

Ronex este o companie din București care se distinge prin experiența dobândită din procesul de producție al mobilierului din lemn masiv de stejar, urmând tehnici artizanale excepționale, de peste 20 de ani. Rezultatul este un stil rafinat și original, expresia maximă a excelenței calitative, potrivit pentru a fi inserat în mai multe stiluri de mobilier.

Mobilierul produs de Ronex are un design inovator care exprimă toată naturalețea esenței de lemn de stejar.

Folosirea lemnului masiv de cea mai înaltă calitate, a meșteșugului, atenția deosebită pentru fiecare detaliu și abordarea care încearcă să depășească liniile tradiționale reprezintă punctele cheie ale companiei.

Majoritatea colecțiilor de mobilier au o personalitate puternică, caracterizată printr-o stare de spirit irezistibilă contemporană.

Piesele de mobilier create de Ronex se adaptează nevoilor de amenajare a diferitelor spații cum ar fi: dormitor, living, dining, sufragerie, bucătărie, hol, vinotecă, restaurant, bar, hotel, pensiune, etc.

Pasiunea reprezentanților companiei și angajamentul zilnic al prelucrării lemnului masiv, tratat și finisat de către mâinile experților meșteșugari, contribuie la farmecul și eleganța fiecărei piese de mobilier în parte.

Mobilierul este conceput pentru a promova bunăstarea, pentru a răspunde nevoilor, pentru a satisface noile frontiere ale gustului, prin intermediul caracteristicilor funcționale și design-ului inovativ.

Mobilierul Ronex este potrivit celor care caută mereu un stil exclusivist și avangardist.  Mobilierul este produs în mai multe stiluri: clasic, modern, contemporan și industrial. Elemente tradiționale românești corespund trăsăturilor specifice mobilei produse în țările importatoare. Produsele dispun de finisaje manuale lucrate în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau de ulei, care conferă unicitate pieselor de mobilier din lemn masiv de stejar și le fac deosebit de atrăgătoare.

Ronex produce atât mobilier în serie cât și la comandă, oferind în același timp consultanță clienților pentru a amenaja și a decora spațiile pe care le dețin într-un stil unic și atrăgător.

Meșterii Ronex acoperă o largă gamă de finisaje, vopsele, baițuri, uleiuri de in și ceară, totul pentru a oferi un mobilier perfect adaptat spațiului de locuit al clienților săi. Mobilierul din lemn masiv creat de Ronex contribuie la o atmosferă specială, plină de eleganță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *