Panouri solare apa calda
Tomibena – distribuitor de panouri solare în Suceava
12/08/2019
Gard tip jaluzea
Modele deosebite pentru garduri la prețuri promoționale pe LindaShop.ro
14/08/2019
Afişează totul

Plasa sudată, plasă gard, plasă împletită – toate numai pe ARMURA.eu

Echipa ARMURA

Echipa ARMURA

Armura este un cunoscut brand care face parte din compania Linda Ecotil din județul Suceava, un important producător de materiale de construcții de calitate superioară la preț de producător.

Compania a investit consistent în diversificarea gamei de produse, astfel încât în anul 2014 a dezvoltat acest brand. Armura beneficiază de facilități de producție proprii, moderne, situate vis-a-vis de fabrica Linda Ecotil din Plopeni, județul Suceava.

Următoarele produse din oțel poartă emblema mărcii Armura: plasă sudată pentru beton, plasă împletită pentru gard, panouri bordurate zincate de gard, șipcă metalică pentru gard Omega, stâlpi pentru gard Star și Clip, profile metalice pentru gips carton, țeavă rectangulară  și profile C și Z pentru hale industriale.

Toate aceste produse sunt realizate în conformitate cu documentele tehnice normative aflate în vigoare la momentul actual.

Materialele folosite au la bază materii prime de proveniență controlată furnizate de producători de renume mondial. Calitatea acestora este certificată CE iar garanția lor variază între 2 ani și 10 ani, în funcție de specificul lor.

  • Plasa sudată marca Armura este destinată construcțiilor, fiind confecționată din sârmă profilată. Ea deține o amplă utilizare la nivelul armărilor sau în diferite alte aplicații de confecții metalice.

Ca și caracteristici tehnice, putem enumera: grosimea de 4, 5, 6 sau 8 mm, dimensiunea Lxl de 2000×6000 mm, ochiul de 100×100 mm.

  • Plasa pentru gard împletită zincată este un alt produs marca Armura. Aceasta prezintă un grad extins de adaptabilitate, pretându-se pentru multiple aplicații.

Caracteristicile sale tehnice sunt: grosimea este de 2 mm, înălțimea este de 1250, 1500, 1700, 2000 mm, lungimea valului este de 10 metri iar dimensiunea ochiului este de 50 mm.

În cazul acestui produs, îmbinarea de capăt se face prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor. Fiecare val se livrează cu piesa de îmbinare necesară.

Specialiștii companiei stau în permanență la dispoziția clienților cu sfaturi și sugestii, pentru ca aceștia să poată face cea mai bună alegere și pentru a achiziționa produsele care li se potrivesc cel mai bine.

Satisfacția clienților este lucrul care recomandă compania mai departe.

Comenzile de material se pot livra la cerere, atât la domiciliu cât și pe șantier, în funcție de valoarea facturată și de distanța până la adresa dorită de beneficiar. Compania oferă diverse reduceri clienților care își ridică singuri marfa.

Consultă site-ul web www.armura.eu pentru a afla mai multe detalii despre companie, despre marca înregistrată Armura și despre produsele comercializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *