Echipa ARMURA
Plasa sudată, plasă gard, plasă împletită – toate numai pe ARMURA.eu
13/08/2019
Mobilier din lemn masiv RONEX
Ronex – producătorul de mobilier din lemn masiv de stejar cu o personalitate puternică
19/08/2019
Afişează totul

Modele deosebite pentru garduri la prețuri promoționale pe LindaShop.ro

Gard tip jaluzea

Gard tip jaluzea

Planifici să instalezi un gard nou? Dacă dorești să selectezi cel mai bun gard posibil, va trebui să dezbați avantajele și dezavantajele multor tipuri de garduri. Cu toate acestea, gardurile realizate din oțel zincat și prevopsit par să fie cea mai bună alegere. Ele sunt accesibile, durabile, ușor de instalat, versatile și frumoase. Acestea pot oferi intimitatea și securitatea de care ai nevoie.

Compania Linda Ecotil SRL din județul Suceava îți poate oferi diverse soluții moderne pentru împrejmuirea cu stil a gospodăriei tale. Produsele acestei companii sunt confecționate din oțel zincat și prevopsit și sunt disponibile în diferite grosimi și într-o bogată paletă de culori.

Societatea a luat naștere în anul 2005 pentru a veni în întâmpinarea clienților cu produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preț, produse din gama sistemelor pentru acoperișuri și  din gama sistemelor pentru garduri.

Echipa Linda Ecotil este alcătuită din specialiști calificați cu o bogată experiență în ceea ce privește acoperișurile și gardurile metalice.

Pentru a îmbunătăți relația cu clienții săi, compania a lansat un magazin online LindaShop.ro. Astfel, cei interesați pot consulta oferta de produse, prețurile și pot achiziționa ceea ce au nevoie mult mai ușor prin intermediul acestei platforme online.

Din categoria sistemelor pentru garduri produse și comercializate de către Linda Ecotil fac parte mai multe tipuri de tablă din care se pot realiza gardurile și accesorii pentru garduri.

Gardurile pot fi produse din tablă cutată, tablă striată, tablă fagure și tablă tip cărămidă aparentă. Tabla cutată are prețul cuprins între 19.90 lei/mp și 34.77 lei/mp. Tabla striată poate fi cumpărată la prețuri cuprinse între 45 lei/mp și 120 lei/mp. Tabla fagure are prețul cuprins între 45 lei/mp și 73.60 lei/mp, iar tabla tip cărămidă aparentă are prețul de 98 lei/mp.

Principalele accesorii necesare realizării unui gard care fac parte din oferta magazinului online LindaShop.ro sunt: coamă gard, ștacheți de gard, stâlpi de gard, temelie pentru gard și elemente perforate pentru susținerea ștacheților.

Tot în acest magazin online sunt prezentate mai multe modele de garduri realizate de către Linda Ecotil, garduri tip Naturro, garduri tip Anticco, garduri tip jaluzea, garduri tip Piettro și garduri montate cu ștacheți.

Livrarea produselor se poate face gratuit dacă valoarea facturată depășește suma de 5000 lei și distanța de la depozitul firmei până la destinație este mai mică de 100 km. În cazul valorilor mai mici sau a distanțelor mai mari, transportul se negociază în funcție de parametrii comenzii plasate. Metodele de plată acceptate sunt plata cu cardul, transferul bancar și rambursul.

Accesează pagina web www.lindashop.ro/116-modele-de-garduri pentru a vizualiza modelele de gard care pot fi realizate cu ajutorul produselor Linda Ecotil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *