Care sunt cele mai frecvente boli ale câinilor bătrâni
Care sunt cele mai frecvente boli ale câinilor bătrâni
06/01/2022
Cum mobilezi un living mic: 7 secrete
Cum mobilezi un living mic: 7 secrete
06/01/2022

Idei de activități relaxante pentru cuplurile tinere

Idei de activități relaxante pentru cuplurile tinere

Idei de activități relaxante pentru cuplurile tinere

Clipele de relaxare petrecute alături de persoana iubită reprezintă cele mai plăcute momente, iar tinerii așteaptă cu nerăbdare zilele de weekend sau serile în care pot să stea mai mult timp împreună. Ca aceste întâlniri să fie cât mai variate, vă prezentăm în continuare câteva idei de activități de cuplu, pentru o atmosferă distractivă:

Pregătiți o cină romantică

O activitate relaxantă pentru cuplurile tinere este pregătirea unei cine romantice, în fața lumânărilor, cu două pahare de vin bun și preparate culinare delicioase. Chiar dacă întâlnirea are loc acasă, iar cina este servită pe masa din sufragerie, atmosfera poate fi deosebită, ca la marile restaurante de lux.

Cei doi tineri se vor îmbrăca frumos, ca și cum ar ieși în oraș, iar masa va fi decorată cu cele mai bune piese de veselă, tacâmuri, față de masă elegantă și flori proaspete. Meniul va fi unul special, cu mâncăruri fine și ingrediente afrodisiace, precum scoici, căpșuni, piersici sau ciocolată, alături de o șampanie fină.

Amenajați un mic cinematograf în living

După o masă ca la restaurant merge un film bun. Așa că cei doi se pot relaxa pe canapeaua din living, privind filmele preferate pe care le pot proiecta pe perete sau le pot viziona pe ecranului unui smart TV de mari dimensiuni.

Cu popcorn și sucuri alături, atmosfera va fi exact ca la cinematograf, chiar mai comodă, deoarece vor avea la dispoziție întreaga sală, ca niște veritabile VIP-uri. Filmele alese vor fi desigur unele relaxante, iar serialele de pe canalele de streaming online sunt gata de un „binging” de weekend.

Organizați un maraton de jocuri de societate

Printre activitățile relaxante pentru cupluri tinere se numără și jocurile de societate, disponibile într-o gamă largă de modele, pentru toate gusturile. De la titlurile clasice precum Monopoly, Rummy sau Scrabble, până la jocuri moderne precum Jocuri în Dragoste sau Nume de Cod, distracția va fi asigurată!

Ca să fie un plus de fun, cei doi pot stabili pedepse simbolice pentru cel sau cea care a pierdut la joc. De exemplu cine face cafeaua, pregătește desertul sau spală vasele. Faptul că există o miză, fie și una distractivă, va face lucrurile mult mai interesante.

Amenajați un ring de dans 

Ce poate fi mai relaxant decât mișcările pe ritmul muzicii preferate? Tinerii pot amenaja un mic ring de dans în sufragerie, iar atmosfera de club este creată cu ajutorul luminilor colorate și a proiecțiilor pe pereți. Tot ce le mai rămâne de făcut este să se îmbrace în outfituri ca de discotecă și să petreacă până în zori.

Desigur că vor face și câteva pauze ca să-și prepare cocktailuri cu decoruri și umbreluță, ca să se simtă exact ca într-un bar din oraș. În fond cine a spus că paharele elegante sunt doar pentru Revelion?

Petreceți o seară cu jocuri erotice

Cuplurile tinere sunt pline de pasiune, iar o seară romantică, cinefilă, jucăușă sau dansantă n-ar fi completă fără momentele de erotism pe care cei doi și le doresc împreună. Scenele fierbinți din dormitor au nevoie de o atmosferă pe măsură, așa că tinerii pot să comande un dildo realistic sau alte jucării sexuale pe care le preferă pentru clipele petrecute în intimitate.

Diversitatea și spontaneitatea sunt importante în viața cuplurilor tinere, de aceea activitățile din dormitor trebuie condimentate cu accesorii erotice și jocuri de rol care să aducă mereu ceva nou în relație.

Inspirați-vă din aceste idei de activități relaxante și petreceți momente agreabile, vesele și chiar pasionale alături de persoana iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *