GheteFotbalOnline.ro prezintă noua colecție de ghete fotbal Nike – Nuovo White
04/10/2019
Studii geotehnice Suceava
Damifor Tehnic, companie de TOP la studii geotehnice în Suceava
15/10/2019
Afişează totul

Hattrick Sport – gazon artificial sportiv pentru multiple suprafețe

Gazon sportiv artificial

Gazon sportiv artificial

Din ce în ce mai mulți oameni apelează la instalarea de iarbă artificială, datorită garanției sale fără probleme. Iarba este verde tot timpul anului și are un cost  redus de întreținere.

Gazonul artifical nu este popular doar în cazul amenajărilor rezidențiale ci și pe numeroase terenuri sportive.

Hattrick Sport, o firmă locală din Rădăuți comercializează gazon sintetic și amenajează diverse suprafețe cu ajutorul lui atât pe raza județului Suceava cât și în alte orașe învecinate.

Gazonul artificial Hattrick Sport asigură o suprafață perfectă care oferă o experiență de joc autentică. Instalația de iarbă artificială poate fi adaptată la cerințele fiecărui client în parte, iar personalul companiei a fost instruit și deține suficientă experiență în arta instalării de gazon sportiv și rezidențial. Peluzele artificiale sunt durabile și versatile, potrivite pentru un număr mare de jocuri și activități.

Echipa firmei este capabilă să încadreze iarbă artificială în aproape orice zonă unde se dorește. Hattrick Sport folosește doar cele mai bune materiale pentru a oferi un finisaj neted, profesional și curat.

Există avantaje nespuse ale ierbii artificiale, nu în ultimul rând pentru că necesită o întreținere mult mai mică decât un gazon natural. Peluzele artificiale au fost adoptate de mii de clienți din industria sportivă, astfel îmbunătățindu-se calea de atac și oferind un spațiu excelent pentru a desfășura activități sportive.

Gazonul artificial furnizat de Hattrick Sport va fi verde tot timpul anului și va arăta excelent în orice anotimp.

Alte avantaje ale acestuia sunt: rezistență sporită, condiții bune de joc, viteză mai mică a mingii datorită nisipului care absoarbe din energia sa, costuri de întreținere reduse, aspect impecabil. Gazonul artificial este ideal atât pentru terenurile de amatori, cât și pentru cele de profesioniști.

Următoarele produse sunt comercializate în cadrul firmei Hattrick Sport:

  • Gazon artificial multisport – gazon cu firul de 20 sau 26 mm, confecționat din polietilenă de culoare verde sau roșu-cărămiziu.
  • Gazon artificial pentru fotbal – compania comercializează atât gazon de tip fibrilat cât și gazon monofilament cu fir de polietilenă. Gazonul recomandat pentru acest sport este cel cu înălțimea firului de 40-60 mm.
  • Gazon artificial pentru tenis – gazon din polietilenă cu fir fibrilat de culoare roșu-cărămiziu sau verde.
  • Gazon artificial decorativ
  • Accesorii sportive – poartă handbal/ minifotbal, poartă fotbal, plasă poartă, stâlpi tenis, fileu tenis.

Solicită și tu o ofertă personalizată de la companie, completând formularul de pe site-ul web www.gazonsportiv.ro din secțiunea Contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *