scari din lemn
Dingotrans subliniază importanța scărilor de interior din lemn de calitate
30/09/2019
Gazon sportiv artificial
Hattrick Sport – gazon artificial sportiv pentru multiple suprafețe
07/10/2019
Afişează totul

GheteFotbalOnline.ro prezintă noua colecție de ghete fotbal Nike – Nuovo White

După ce a lansat Tiempo Legend 8 alb în iunie, Nike a lansat în sfârșit colecția completă „whiteout”. Lansat cu aproximativ trei săptămâni mai târziu decât a fost planificat inițial, pachetul a fost ușor redenumit, de la „Nouveau White” la „Nuovo White”.

Mai mult decât oricând, pachetul de ghete de fotbal albe este pregătit să încalțe jucătorii pentru etapele grupelor Ligii Campionilor cu culori proaspete și curate. Nike completează colecția perfectă cu eleganță și noblețe și cu o expresie latinească pentru nou – „Nuovo”.

Toate numele cheie Nike sunt incluse în acest pachet, toate fiind disponibile exclusiv pe GheteFotbalOnline.ro.  Pachetul conține ghete fotbal Mercurial – Superfly și Vapor  dar și Phantom Venom și Phantom VSN.

Designul „Nuovo” oferă cea mai rafinată estetică de până în prezent.

Pe modelele Mercurial, auriul cromat este elementul care atrage atenția. Mercurial combină capete ușoare actualizate cu o talpă îmbunătățită pentru accelerare explozivă.

Modelele Phantom au ca și element cheie comun exteriorul alb imaculat.

Toate ghetele care aparțin acestei noi colecții sunt fabuloase și arată foarte bine pe teren. Depinde doar de tine ce model alegi pentru a obține performanțe cât mai bune.

Vizitează magazinul online GheteFotbalOnline.ro pentru a viziona noua colecție și pentru a alege gheata perfectă.

Nike Phantom VSN Elite DF FG Alb

nike-phantom-vsn-elite-df-fg-alb-5270-2277

Pe GheteFotbalOnline.ro, prețul acestui nou model de ghete fotbal este de 1240 lei. Modelul are o potrivire care nu este asigurată de niciun alt element din lume. Phantom Vision are o căptușeală care se adaptează oricărei forme a piciorului. Se simte moale și gata de joc, cu o potrivire sigură. Gulerul Dynamic Fit îți înfășoară glezna cu un tricot moale, elastic, pentru a lăsa piciorul să se miște liber. Sistemul de dantelă Ghost ascunde șireturile pentru a obține cel mai bun contact cu piciorul și mingea. Construcția Flyknit micro-texturizată contribuie la viteză mare, cu aderență adăugată.

Nike Phantom Venom Elite FG Alb

Prețul acestui model este de 1090 lei. Nike Phantom Venom are o placă de tracțiune nouă, cu o aliniere de știft care se flexează. Este conceput pentru a ajuta la viraje rapide, multidirecționale și precise, astfel încât să fii gata să lovești în orice moment. Podurile din spumă înconjoară călcâiul pentru o stabilitate mai mare.

Nike Mercurial Superfly VII Elite FG Alb

Acest model se poate achiziționa la prețul de 1240 lei din magazinul fostului fotbalist Florin Lovin. Construcția Flyknit de 360 de grade înfășoară piciorul pentru o potrivire cât mai bună. O nouă suprapunere NIKESKIN ultra-subțire te apropie de minge pentru manevre de mare viteză. Finisajul All Conditions Control (ACC) înseamnă că obții o notă de încredere în condiții umede și uscate.

Nike Mercurial Vapor XIII Elite FG Alb

Modelul are prețul de 1090 lei și a fost reconceput pentru superstarul modern. Aceste ghete de fotbal Nike Mercurial Vapor XIII Elite FG în alb și metalic Platinum au fost construite pentru viteză și performanță. Ghetele se bazează pe inovația 360 a modelului precedent, dar oferă o potrivire sporită, capacitate de reacție atunci când sunt pe teren și sunt chiar mai ușoare pe picior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *