Piese camioane
Piese camioane din dezmembrări – soluția convenabilă pentru întreținerea flotei tale de mașini
06/11/2019
iphone 7
Avantajele unui încărcător wireless pentru telefon
02/12/2019
Afişează totul

Echipamentele de protecție necesare unui loc de muncă periculos

Muncitor cu echipament de protectie

Muncitor cu echipament de protectie

Dacă munca unui angajat implică un pericol care nu poate fi eliminat prin mijloace tehnice sau aranjamente de muncă, angajatul trebuie să utilizeze echipamente de protecție a muncii. Termenul de „echipament de protecție personală” se referă la orice echipament, accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte care protejează un angajat împotriva accidentelor sau a riscurilor de sănătate de la locul de muncă cum ar fi ochelari de protecție, încălțăminte de siguranță, mănuși de protecție, căști, protecții auditive și măști respiratorii, hamuri, salopete de protecție, etc.

Angajatorul trebuie să evalueze întotdeauna dacă este nevoie de echipament de protecție în sectorul în care activează. Acesta trebuie să procure un astfel de echipament și să-l dea spre utilizare, iar angajatul este obligat să utilizeze echipamentul furnizat de angajator.

Echipamentele protejează împotriva impactului negativ asupra sănătății în sarcinile de serviciu care expun angajatul la riscuri precum radiații, niveluri de zgomot care pot provoca pierderi de auz sau boli infecțioase.

Echipamentele de protecție utilizate la locul de muncă trebuie să respecte cerințele actuale. De asemenea, orice articol trebuie să aibă mărimea potrivită pentru fiecare angajat în parte.

Selecția echipamentului individual de protecție trebuie făcută conform unei evaluări a muncii. Scopul evaluării este reprezentarea grafică a factorilor care cauzează un pericol pentru siguranța și sănătatea angajaților.

În principal, responsabilitatea angajatorului este de a elimina pericolele de la locul de muncă. Dacă acest lucru nu este posibil, angajatorul trebuie să facă rost de ehipamentele necesare pentru a oferi o protecție adecvată angajaților împotriva accidentelor. Angajatorul este responsabil pentru costurile echipamentelor.

Angajatorii au posibilitatea de a achiziționa aceste echipamente de protecție care respectă reglementările în vigoare de la Top Defender.

Compania își distribuie produsele prin intermediul magazinului online TopDefender.ro atât în țară cât și în străinătate. Orice persoană care dorește un echipament care să îi completeze siguranța și protecția în mediul în care activează din punct de vedere profesional poate să cumpere cu încredere de aici, deoarece toate produsele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri și reclamații.

Clienții pot alege articole de protecție precum: îmbrăcăminte, încălțăminte, mănuși, căști, echipamente pentru protecția ochilor, a urechilor, a respirației, pentru lucru la înălțime, echipamente complete, etc.

Cei care comandă produse a căror valoare depășește suma de 1190 lei cu TVA inclus, primesc marfa gratuit, prin intermediul curierului. Clienții au posibilitatea plății în numerar la ramburs sau în avans prin virament bancar. Este important ca înainte de a comanda produse din magazinul online www.topdefender.ro să-i  contacteze pe reprezentanții firmei la numărul de telefon 0752 174 492 pentru a confirma disponibilitatea produselor dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *