Contabilitate Suceava
ProEuroCont Expert are grijă de contabilitatea firmei tale
17/09/2019
GheteFotbalOnline.ro prezintă noua colecție de ghete fotbal Nike – Nuovo White
04/10/2019
Afişează totul

Dingotrans subliniază importanța scărilor de interior din lemn de calitate

scari din lemn

scari din lemn

Frumusețea unei case nu este redată de mărimea sa sau de marca mobilierului cumpărat ci de micile detalii care alcătuiesc întregul aspect. În aceste mici detalii, putem include stilul personal al proprietarului. Este important ca fiecare mic detaliu al interiorului și exteriorului unei case să fie bine gândit și planificat cu atenție. Acestea pot schimba aspectul și atmosfera unei case.

De obicei, subestimăm efectul scărilor și capacitatea lor de a produce o schimbare drastică atunci când planificăm renovarea casei. Cel mai adesea, vedem scările ca fiind ceva funcțional, în timp ce în realitate servesc ca atracție principală atunci când un oaspete intră în casă.

Scările ocupă o porțiune mare dintr-o cameră sau hol și nu trebuie neglijate din punct de vedere al designului. Există o mulțime de modele de scări pe piață din care se poate alege.

înainte de a alege orice scară și balustradă, trebuie să determini suprafața de spațiu disponibilă. Ia în vedere avantajele și dezavantajele fiecărui stil de scară și ține cont de siguranța copiilor. Exemple de scări disponibile pe piață sunt scările în spirală, scările drepte și scările circulare. Cel mai bine este să cauți ajutor profesional pentru a optimiza spațiul și pentru a obține cel mai bun design pentru casa ta.

Lemnul este unul dintre cele mai cunoscute materiale pentru construirea de scări și balustrade interioare. Lemnul precum stejarul, arțarul și fagul sunt câteva dintre alegerile populare printre cumpărători.

Dingotrans din Târgu Ocna, județul Bacău este unul dintre cei mai pricepuți și competenți producători de scări din lemn din regiunea Moldovei.

Dingotrans produce scări de interior din lemn de fag, stejar sau rășinos, natur sau acoperite cu lac destinate traficului intens.

Compania poate produce atât scări din lemn suspendate pe schelet metalic și din lemn cât și scări placate, pe strucură de beton.

În cazul scărilor suspendate, reprezentanții companiei realizează un desen al golului respectiv, apoi execută un proiect iar pe baza acestuia stabilesc detaliile tehnice de execuție. În cazul celor placate, se face un desen pentru partea de beton iar ulterior se stabilesc detaliile de execuție a fiecărui element în parte.

Balustrada, formată din baluștri cu funcție de rezistență, va fi din același material și culoare ca și treptele. Grosimea treptelor poate varia între 25 mm și 45 mm.

Dingotrans nu este doar un important producător de scări de interior din lemn ci și un renumit fabricant de tâmplărie din lemn stratificat, uși de interior, uși de exterior, ferestre și balcoane din lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *