ATV-uri de vanzare
ATV Quads îți arată cât de mult poți beneficia de un ATV
21/08/2019
Contabilitate Suceava
ProEuroCont Expert are grijă de contabilitatea firmei tale
17/09/2019
Afişează totul

Clinica Denti Service Bacău – implanturi dentare MegaGen de înaltă calitate

Clinica Stomatologica Bacau

Clinica Stomatologica Bacau

Clinica Dentară Denti Service din Bacău vine în sprijinul pacienților săi cu o largă gamă de servicii stomatologice, toate având ca scop îmbunătățirea sănătății orale.

Unul dintre cele mai importante servicii dentare este cel de implantologie. Implanturile dentare folosite sunt implanturi dentare MegaGen, fabricate în Coreea de Sud. Acestea au o calitate medie spre premium și sunt mult mai scumpe decât implanturile produse în Israel.

Prețul unui asemenea implant începe de la 350 euro dar poate ajunge chiar și la prețul de 1000 euro.

Implantul dentar este acel sistem care trebuie fixat în osul maxilarului sau a mandibulei, fiind totodată o rădăcină artificială pe care se montează coroana sau dintele. Chiar dacă procedeul de implantare este unul destul de simplu, este necesară anestezia locală a pacientului.

Implanturile MegaGen utilizate de Denti Service sunt unele dintre cele mai eficiente soluții pentru înlocuirea unui dinte lipsă. Acestea oferă atât aspectul unui dinte natural cât și funcționalitatea sa. Orice dinte din gură poate fi înlocuit prin intermediul unui implant dentar, indiferent că este vorba de un molar, premolar, incisiv, canin, etc.

Implanturile dentare MegaGen sunt prevăzute cu tehnologia XPEED care ușurează integrarea rapidă și care ajută la protecția și regenerarea osului.

MegaGen este o marcă renumită pe piața mondială din domeniul stomatologiei, oferind siguranță și calitate. Cu ajutorul său, toți pacienții care aleg acest tip de implant, vor avea parte de o dantură ireproșabilă și rezistentă în timp.

Alte beneficii importante ale implanturilor dentare MegaGen sunt următoarele:

  • Bont conic de 5° care permite o bună etanșare.
  • Implantul trece cu succes testul timpului deoarece nu slăbește.
  • Pacientul are posibilitatea de a-și alege diametrul implantului în raport cu densitatea sa osoasă.
  • Inserarea unui asemenea implant dentar presupune o intervenție minim invazivă.
  • Riscurile de necrozare a țesuturilor din jurul implantului sunt inexistente.
  • Indiferent de densitatea osoasă, implantul se poate insera.
  • Implantul are stabilitate maximă grație formei sale inovative.
  • Tehnologia XPEED contribuie la protecție mărită și la regenerarea osului.

Clinica Denti Service din Bacău te așteaptă oricând pentru această schimbare importantă din viața cu ajutorul căreia îți poți recăpăta încrederea în tine și poți obține zâmbetul mult visat. Doctorii clinicii îți vor pune la dispoziție serviciile de consultanță de care ai nevoie dar și tratamentul dedicat reconstrucției dinților lipsă.

Programează cât mai curând o vizită la Denti Service la numărul de telefon 0749 153 874 și accesează site-ul web www.dentiservice.ro pentu a afla mai multe informații despre clinică și despre serviciile sale stomatologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *