Ai nevoie de un acoperiș pe măsură? Alege Mihu!
08/08/2019
Panouri solare apa calda
Tomibena – distribuitor de panouri solare în Suceava
12/08/2019
Afişează totul

Cremele de protecție solară organice sunt alegerea corectă în sezonul estival

Crema de protectie solara

Crema de protectie solara

Razele de soare intense pot provoca leziuni cutanate și cancer, astfel încât utilizarea produselor de protecție solară este o necesitate zilnică, în timpul expunerii pielii la soare.

Scopul unui produs de protecție solară este de a bloca radiațiile UVA și UVB nocive de la soare. Aceste radiații dăunează tuturor tipurilor de piele. Toate produsele de protecție solară poartă un factor de protecție solară numit SPF. Evaluarea SPF arată cum funcționează produsul în protejarea împotriva radiațiilor solare. Purtarea zilnică a unui agent de protecție solară va ajuta la prevenirea efectelor dăunătoare ale soarelui. Se recomandă aplicarea de creme de protecție cu cel puțin 30 de minute înainte de expunerea la soare. În timpul verii, cei mai mulți oameni merg la plajă, astfel că unele produse de protecție solară sunt proiectate să fie rezistente la apă sau rezistente la transpirație.

Majoritatea produselor de protecție solară disponibile pe piață blochează radiațiile dăunătoare printr-o combinație de ingrediente chimice diferite. Aceste produse sunt disponibile în mod normal sub formă de creme sau spray-uri. Odată ce produsele de protecție solară sunt aplicate pe piele, substanțele chimice funcționează atât pentru a reflecta și pentru a împrăștia radiația, fie pentru a o absorbi. În ultimii ani, au fost ridicate multe întrebări privind siguranța și eficacitatea acestor substanțe chimice. Unii oameni de știință susțin că aceste substanțe chimice produc radicali liberi, care, de fapt, duc la deteriorarea pielii și la riscul de apariție a cancerului de piele, mai degrabă decât să-l scadă. O altă preocupare este că aceste substanțe chimice sintetice se pot acumula în corpul uman și pot ajunge efectiv în sânge prin absorbția lor prin piele.

Deoarece scopul utilizării unui agent de protecție solară este de a proteja organismul și de a nu-i face rău, mulți consumatori s-au îndreptat spre utilizarea de produse de protecție solară organice pentru a-și proteja familiile.

Aceste produse organice utilizează o combinație de plante naturale și minerale pentru a oferi protecție solară. Unele produse de protecție solară organice sunt infuzate cu vitamine pentru a ajuta pielea.

Înainte de a te expune razelor solare, alege un produs de protecție solară care este bun pentru piele, are un rating SPF adecvat și este proiectat pentru activitatea ta.

În magazinul online BioDiva.ro există diferite tipuri de produse de protecție solară organice, inclusiv creme, spray-uri, uleiuri și loțiuni, cu caracteristici corespunzătoare SPF. Produsele BioDiva sunt realizate din extracte din plante și minerale și sunt perfecte pentru protecția de zi cu zi. Mineralele găsite în mod obișnuit în produsele de protecție solară organice sunt dioxidul de titan și oxidul de zinc. Un avantaj al alegerii produselor de protecție solară ecologice față de cele chimice este reducerea riscului de iritare a pielii. Cei cu piele sensibilă vor beneficia în mod special de proprietățile calmante ale ingredientelor organice.

Protecția solară este un element important care trebuie inclus în distracția de vară. Protejează-ți pielea sensibilă de razele dăunătoare ale soarelui cu ajutorul produselor disponibile pe rafturile magazinului online BioDiva.ro

Poți alege la prețuri reduse și accesibile atât produse pentru protecția tenului, a corpului pentru tine sau pentru copilul și bebelușul tău cât și loțiuni calmante după plajă sau autobronzante BIO.

Vizitează magazinul online www.biodiva.ro/817-sun-protectie-solara pentru a consulta întreaga ofertă de produse disponibile cu caracteristici de protecție solară pentru tine și pentru familia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *