Ținute sport pentru bărbați în tendințe iarna asta
Ținute sport pentru bărbați în tendințe iarna asta
08/12/2021
Top 5 accesorii la modă în 2021 și cum să le porți
Top 5 accesorii la modă în 2021 și cum să le porți
08/12/2021

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de tabără al copiilor

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de tabără al copiilor

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de tabără al copiilor

Îți pregătești copiii pentru tabără? Acest eveniment este un prilej de bucurie și de distracție pentru cei mici, indiferent de anotimp sau de locul în care merg. Aceștia vor fi înconjurați de colegi, se vor relaxa și vor învăța lucruri noi în fiecare zi. Din acest motiv, pregătirea bagajului pentru tabără este un pas esențial, de care trebuie să te ocupi alături de micuți.

Dacă este prima oară când prichindeii pleacă în tabără, iată ce nu trebuie să lipsească din bagajul lor, pentru o vacanță pe cinste!

Haine adecvate vremii

Pentru a pregăti bagajul celor mici, trebuie să ții cont de anotimpul în care merg în tabără. Astfel, copiii vor avea la îndemână haine utile, adecvate temperaturilor de afară și nu vor suferi de frig sau de cald.

Pentru anotimpul cald, adaugă în bagajul de tabără perechi de pantaloni scurți, tricouri din bumbac și treninguri comode. La fel de potrivite sunt și hanoracele sau bluzele cu mânecă lungă, potrivite pentru seară dar și o jachetă subțire. Toamna și iarna, bagajul pentru tabără va fi mai consistent. Așadar, alege haine recomandate pentru vremea rece, precum pantalonii lungi, treningurile călduroase și puloverele. Nu uita nici de jachetele impermeabile și de gecile groase, care să le țină de cald micuților exploratori.

Dacă cei mici se vor bucura de sporturile de iarnă, adaugă în bagajul pentru tabără și o salopetă. Toate aceste articole trebuie incluse treptat în bagaj, astfel încât să nu omiți nimic. Aranjează hainele într-un rucsac potrivit și spune-le copiilor în ce momente ale zilei și la ce activități să poarte anumite articole. În final, nu uita de lenjeria intimă, de șosete și de un set de pijama pentru întreaga familie,  astfel încât cei mici să-și aleagă articolele preferate pentru odihnă.

Încălțăminte confortabilă

Hainele pentru tabără trebuie să fie însoțite și de pantofi confortabili, în care cei mici să alerge sau să se joace. Și în acest caz, ține cont de sezon! Dacă primăvara și vara sunt suficiente perechile rezistente de pantofi sport și șlapii pentru piscină, toamna și iarna, încălțările se schimbă.

Optează pentru încălțări comode, destinate anotimpului rece, precum bocancii, cizmele sau ghetele. Dacă cei mici merg în drumeție, au nevoie de pantofi care previn accidentarea sau alunecarea și care nu provoacă bătături.

Accesorii vestimentare utile

La capitolul accesorii, există articole utile pentru copiii care merg în tabără. Poți să adaugi în bagaj pălării sau șepci, pentru zilele însorite și căciuli care le protejează capul și urechile în sezonul rece. Nu uita nici de mănuși și fulare, care țin de cald copiilor atunci când temperaturile scad.

Nici costumul de baie nu trebuie să lipsească din bagajul pentru tabără, dacă știi că vor exista activități în apă. Amintește-ți și de ochelarii de soare, un accesoriu indispensabil pentru copiii care petrec timpul în aer liber.

Articole de igienă personală

Atunci când cei mici lipsesc de acasă, au nevoie de articolele de igienă personală care să le faciliteze șederea în tabără. Pune pe lista articolelor necesare: pasta și periuța de dinți, săpunul sau gelul de duș, șamponul și gelul antibacterian.

Sunt recomandate și șervețelele umede și uscate, pe care să le așezi lângă celelalte articole de igienă. Plasează aceste obiecte separat de haine, astfel încât copiii să aibă acces rapid la produsele de care au nevoie.

Medicamente

Nu în ultimul rând, micuții au nevoie și de medicamente, pe care să le adaugi în rucsacul pentru tabără. Desigur, dacă există probleme de sănătate, este important să discuți cu adulții care îi supraveghează, care trebuie să știe dacă cei mici urmează un tratament special.

Dacă prichindeii nu se află sub tratament, nu ezita să introduci în bagaj medicamente care nu necesită prescripție medicală, precum:

  • Medicamente pentru febră și răceală
  • Remedii pentru dureri de gât sau tuse
  • Antiinflamator pentru posibile lovituri sau entorse
  • Picături nazale
  • Cremă pentru protecție solară
  • Plasturi și leucoplast

Ține cont de lista cu principalele obiecte necesare pentru tabără, pe care poți să o personalizezi, în funcție de nevoile celor mici. Siguranța și confortul copiilor sunt pe primul loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *