Usa din PVC
Ușile din PVC – cele mai populare tipuri de uși întâlnite în casele românilor
09/12/2019
Gazon-Artificial-Multisport-VICOV-2016
Un an plin de realizări pentru specialiștii de la Hattrick Sport
12/12/2019
Afişează totul

Cazare într-un decor călduros și elegant la Bohemia Hotel Bacău

Cazarea într-un hotel este o parte importantă a procesului de călătorie iar din această cauză trebuie să obții servicii ireproșabile pentru ca totul să decurgă bine. Orice hotel pe care îl alegi ar trebui să îndeplinească standardele de curățenie, să ofere securitate și siguranță, conexiune la internet prin wireless gratuit, paturi confortabile, apă caldă potabilă, telefon, iluminare adecvată, mâncare bună, recepție și parcare.

Toate aceste elemente le poți găsi la Bohemia Hotel din orașul Bacău dacă ajungi prin zonă. Vizitarea orașului poate fi o experiență plăcută pentru fiecare dintre noi, așadar acordă-i câteva zile pentru a-i descoperi valorile și frumusețea.

Unitatea impresionează prin arhitectura sa exterioara clasică, prin eleganță și prin confortul interioarelor. Hotelul are o capacitate de 50 de locuri de cazare Bacău, adică 25 de camere, mobilate cu mobilier din lemn masiv din tei.

Locația este amplasată în preajma gării și la 10 km distanță de Aeroportul Internațional „George Enescu”.

Camerele sunt dotate cu internet wireless, aer condiționat, telefon, cosmetice de înaltă calitate, minibar, tv prin cablu, uscător de păr, duș, paturi confortabile, seif, minibar.

În categoria serviciilor gratuite, Hotel Bohemia pune la dispoziția oaspeților parcare în curtea hotelului supravegheată video, conexiune la internet, cameră pentru păstrarea bagajelor, trezirea oaspeților la ora cerută, predarea și expedierea corespondenței, masă și fier de călcat, rezervări de bilete de avion, tren, asigurarea umbrelelor în zilele ploioase, comenzi taxi, acordarea de medicamente și materiale sanitare în caz de nevoie și furnizarea de informații în legătură cu mijloacele de transport, spectacole, condițiile meteo, etc.

Hotelul este perfect și pentru cei care vin în oraș în interes de afaceri, fiind dotat cu o sală de conferințe cu facilități moderne precum ecran proiecție, videoproiector, sistem de sonorizare, tablă alba, aer condiționat, lumină naturală, internet wireless, având o capacitate de 25 de locuri.

Oaspeții hotelului pot servi masa în cadrul Restaurantului Savarin, un loc de poveste, în care se servesc preparate a la carte, de la feluri principale din carne și pește, garnituri și salate până la deserturi clasice și celebra savarină.

Nu ezita să suni la numerele de telefon 0234 516 008/ 0787 531 631 sau să accesezi pagina web www.hotelbohemia.ro pentru a afla toate informațiile dorite referitoare la cazare și pentru a face rezervări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *