7-componente-esentiale-a-unei-strategii-de-digital-marketing
7 componente esenţiale a unei strategii de digital marketing
01/11/2017
Ai nevoie de un acoperiș pe măsură? Alege Mihu!
08/08/2019
Afişează totul

Călătorește rapid și confortabil în Belgia cu And-Flor

Transport Persoane And-Flor

Transport Persoane And-Flor

Dezvoltarea tehnologiei din „secolul vitezei” o putem regăsi şi în transportul internaţional de persoane. Autocare la cele mai înalte standarde, trenuri de mare viteză sau avioane cu ajutorul cărora distanţele sunt mult mai mici, fac parte din cotidian.

Așa a luat naștere societatea de transport persoane internațional, And-Flor din Suceava. Ea asigură transportul în țări ale Europei precum Ungaria, Austria, Olanda, Luxemburg, Franța, Cehia, Germania, Slovacia cu autocare și microbuze moderne care îndeplinesc cele mai noi standarde. Toate mijloacele de transport pe care compania And-Flor le pune la dispoziția călătorilor săi sunt atent verificate și foarte bine întreținute pentru calitatea, confortul și mai ales siguranța pasagerilor la fiecare cursă efectuată.

And-Flor dispune de o flotă proprie de 40 de autovehicule moderne, autoturisme, platforme, microbuze, autocare, remorci pentru transportul bagajelor. Vehiculele beneficiază de facilități precum aer condiționat, toaletă, scaune reglabile, televizor, etc.

Pe lângă activitatea de transport de persoane de la adresă la adresăAnd-Flor prestează și servicii de coletărieînchirieri de autocare şi microbuze din parcul auto al firmei și transport auto în regim de platformă.

Belgia este atât o destinație turistică la mare căutare cât și o țară în care foarte mulți români au emigrat pentru un loc de muncă mult mai bine plătit în diverse sectoare și zone.

And-Flor efectuează transport persoane Belgia în orașe precum: Antwerpen, Brugge, Bruxelles, Charleroi, Dinant, Genk, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Liege, Mechelen, Mons, Mouscron, Namur, Oostende, Roeselares, Saint-Nicolas, Tournai, Turnhout.

După cum se poate observa, And-Flor deservește o mare parte a Belgiei, reușind să se deplaseze în majoritatea zonelor importante.

Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei recomandă această companie în activitatea de transport persoane și colete.

Ca și pasager, la fiecare bilet cumpărat dus-întors, beneficiezi de o reducere de 10 euro. În prețul biletului  se pot transporta până la 50 kg de bagaj. În plus, primești o gustare pe drum din partea companiei. Copiii cu vârsta de până la 1 an, călătoresc gratuit. Cei cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani, primesc 50% reducere la fiecare călătorie. Reducerile sunt valabile și pentru grupurile de minimum 8 persoane, pentru elevi, studenți și pensionari. Aceste persoane primesc din partea firmei un discount de 10% la orice cursă.

Transportul coletelor are în vedere preluarea și livrarea acestora direct la adresa indicată. Prețul transportului de colete se calculează în funcție de înălțimea, lățimea, lungimea și greutatea acestora.

Călătorește cu And-Flor pe rutele sale din Europa și vei avea parte de o călătorie sigură și rapidă. Poți face o rezervare pe site-ul web al firmei, www.and-flor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *