Tigla metalica Rufster
Acoperișurile metalice Rufster combină funcționalitatea și designul într-un mod atractiv
20/08/2019
Clinica Stomatologica Bacau
Clinica Denti Service Bacău – implanturi dentare MegaGen de înaltă calitate
05/09/2019
Afişează totul

ATV Quads îți arată cât de mult poți beneficia de un ATV

ATV-uri de vanzare

ATV-uri de vanzare

Dacă te gândești să cumperi un ATV, o întrebare îți va apărea imediat în minte. Cât de mult poți beneficia de un ATV?

Printre numeroasele avantaje ale unui ATV, primul lucru de care poți beneficia este capacitatea sa unică de mișcare. Există un motiv pentru care se numește ATV. În caz că nu știi, ATV este un acronim pentru “All Terrain Vehicle” din limba engleză. Ca atare, cel mai important avantaj al unui ATV este capacitatea sa de a se mișca pe aproape orice teren. El este potrivit dacă există trasee considerate imposibile pentru vehiculele convenționale, cum ar fi vehiculele 4×4. ATV-ul, cu piesele sale de rulare grele, reglate pentru a depăși obstacolele, te poate duce aproape în orice loc în care îți dorești să ajungi.

Un alt avantaj important al unui ATV este capacitatea sa dinamică puternică. Datorită dimensiunii sale compacte și a razei de întoarcere strânse, un ATV are o manipulare surprinzător de ascuțită. Combinația acestor caracteristici îl face capabil să fie manevrat în cele mai restrânse spații. În plus, față de capacitatea sa impecabilă de viraje, un alt lucru care îl face perfect este viteza sa surprinzătoare. Chiar dacă este alimentat de motoare relativ mici, greutatea incredibil de ușoară a ATV-ului îi conferă un raport mare putere/ greutate, ajutându-l să accelereze și să frâneze rapid. Această combinație între abilitatea de viraje și viteza liniei drepte face ca ATV-ul să fie o alegere populară pentru cei care doresc adrenalină.

Faptul că ATV-urile sunt relativ ușor de reparat și de întreținut este un alt lucru important. Fiind o mașină compactă își păstrează componentele mecanice destul de simplu. Ca atare, există doar câteva părți care trebuie să fie schimbate. Această trăsătură îl face foarte simplu de întreținut și de păstrat în formă.

În cele din urmă, deținerea unui ATV este un lucru bun datorită construcției sale robuste și asocierea cu sporturi extreme. Dacă deții deja unul, cu siguranță ai atras privirile celor din jur cu ajutorul lui. Când este utilizat corect, poate oferi proprietarului o flexibilitate inegalabilă.

Dacă încă nu deții un ATV, poți achiziționa unul de la depozitul ATV Quads din Suceava. Poți consulta întreaga ofertă de ATV-uri online, pe site-ul web www.atv-ieftin.ro. Oferta cuprinde multe variante de ATV-uri de vânzare, unele la promoție, putând fi achiziționate la prețuri accesibile.

Cel mai nou ATV adus în depozit este ATV ELECTRIC 1000 W, 48 V, Nou 2019, Germania. Acest ATV se poate conduce fără permis, are motor de 1000W cu 3 trepte viteză față plus marșarier,baterie LI-ON 48v, încărcător 48v,becuri LED, indicator LED pentru nivel baterie, anvelope Tubeless 16 x 8 x 7,
sistem frânare hidraulic dublu spate cu discuri, suspensie hidraulică integrală și se poate achiziționa la prețul de 1198 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *