Transport Persoane And-Flor
Călătorește rapid și confortabil în Belgia cu And-Flor
07/08/2019
Crema de protectie solara
Cremele de protecție solară organice sunt alegerea corectă în sezonul estival
09/08/2019
Afişează totul

Ai nevoie de un acoperiș pe măsură? Alege Mihu!

O casă bine gândită are și un acoperiș pe măsură. Acoperișurile metalice marca Mihu arată bine din orice unghi și nu este necesar să te învârți în jurul casei pentru a observa acest lucru. Luând în considerare modelele de tablă tip țiglă metalică și de tablă cutată disponibile la Mihu, poți oferi personalitate imobilului tău.

Tot în cadrul firmei din Ipotești, județul Suceava, pe lângă modelele de țiglă metalică și de tablă cutată poți găsi accesorii, sisteme pluviale, panouri sandwich, garduri și șipcă.

Kingas-detalii

Principalii clienți ai celor de la Acoperișuri Mihu sunt persoane fizice și juridice din județele Suceava, Iași, Neamț și Botoșani.

Compania îți poate construi un acoperiș pentru generații întregi, deoarece durata de viață a acoperișurilor metalice furnizate este cuprinsă între 30 și 50 de ani. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, stiluri și finisaje care să se potrivească casei tale.

Un astfel de acoperiș este o soluție inteligentă, modernă, care contribuie la stimularea valorii casei tale. Pe lângă faptul că este atât de durabil, un asemenea acoperiș este estetic, elegant, rezistent, eficient energetic și poate proteja casa de condițiile meteo la care este expus. La orice acoperiș comandat, nu se garantează doar calitatea, ci și un aspect de invidiat.

Compania a pus întotdeauna accentul pe cea mai ridicată calitate a produselor oferite, gândindu-se în acest mod la clienții săi.

Astfel, din anul 2017, compania este partener oficial al mărcii de renume Blachotrapez. În anul 2018, Acoperișuri Mihu a ocupat locul 1 pentru vânzările modelului de țiglă Germania Simetric pe Europa și locul 6 pentru vânzările generale de produse marca Blachotrapez.

Satisfacția celor de la Mihu este reprezentată de munca finalizată cu succes și de mulțumirea de pe chipul clienților companiei.  Astfel, încrederea în serviciile prestate vine din rezultatele excelente și din munca de calitate depusă de către toți membrii echipei Mihu Acoperișuri.

Clientul nu trebuie să își facă griji în privința montajului, a măsurătorilor, a transportului și a consultanței necesare, deoarece reprezentanții societății se ocupă de aceste servicii cu profesionalism. Acum, clienții au posibilitatea achitării produselor și în rate, dacă nu  au posibilitatea de a plăti întreaga valoare integral.

Pe site-ul web al companiei, www.acoperisuri-mihu.ro, se pot vizualiza o serie de lucrări reprezentative cu acoperișuri metalice instalate de profesioniștii Mihu.

Profită de acest sezon și înnoiește-ți casa cu un acoperiș de cea mai înaltă calitate, durabil, rezistent și atractiv.

Acoperisuri Metalice Mihu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *