Mobilier din lemn masiv RONEX
Ronex – producătorul de mobilier din lemn masiv de stejar cu o personalitate puternică
19/08/2019
ATV-uri de vanzare
ATV Quads îți arată cât de mult poți beneficia de un ATV
21/08/2019
Afişează totul

Acoperișurile metalice Rufster combină funcționalitatea și designul într-un mod atractiv

Tigla metalica Rufster

Tigla metalica Rufster

Un acoperiș metalic este cea mai bună opțiune dacă ai nevoie de un acoperiș rezistent care să fie construit pentru a dura.

În plus, un acoperiș metalic este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru a crește valoarea casei tale. Oferind frumusețe, longevitate, eficiență energetică și durabilitate, acoperișurile metalice oferă beneficii pentru orice casă.

Un acoperiș nou vine cu o listă de avantaje deosebite, dar numai atunci când este instalat de către o echipă cu experiență.

Metalul este rezistent la foc, mucegai, insecte și putregai. Durata sa de viață variază foarte mult, dar majoritatea companiilor își susțin produsele de la 30 până la 60 de ani. Finisajele de vopsea au de obicei o garanție limitată de 30 de ani.

Acoperișul metalic este practic impermeabil la ploaie și zăpadă datorită modului în care se împletesc panourile și deoarece suprafețele sunt dure și alunecoase.

Fără îndoială, una dintre cele mai bune investiții care se poate face acasă este instalarea unui acoperiș metalic, pentru bunăstarea tuturor celor care locuiesc acolo.

Compania Olint Com SRL din Rădăuți, județul Suceava este mândră să ofere prin intermediul mărcii sale RUFSTER, acoperișuri metalice de primă clasă, superioare, la un preț competitiv, clienților de pe teritoriul României.

Compania produce și comercializează țiglă metalică, tablă cutată, elemente profilate, folie anticondens, sisteme de drenaj, casete de fațadă, profile din gips carton și ștacheți metalici.

Rolele din oțel protejat în sistem multistrat reprezintă principala materie primă Rufster, aceasta fiind disponibilă în diferite culori, grosimi și straturi de finisaj.

Rufster oferă 4 variante de finisaj care conferă aspecte diferite învelitorilor, protejează materialul de rugină prin structura lor și prin proprietățile lor fizice. Cele 4 variante de finisaj sunt: poliester lucios, poliester mat structurat, pural, super poliester MPR.

Gama de culori Rufster este una variată, cuprinde atât nuanțe lucioase cât și mate. Acestea conferă atât o strălucire proaspătă pe orice tip de vreme cât și un aspect clasic și elegant.

Produsele Rufster sunt însoțite întotdeauna de certificat de garanție, aceasta oscilând în funcție de caracteristicile tehnice și estetice. Astfel, produsele acoperite cu finisaj poliester lucios au 10 ani garanție, cele acoperite cu finisaj poliester MS sau PUR beneficiază de 15 ani de garanție iar cele acoperite cu finisaj super poliester MPR au 30 de ani de garanție.

Toate produsele au o durată de viață îndelungată în condiții de mediu naturale normale.

Consultă și tu oferta de produse marca Rufster prezente pe site-ul web www.rufster.ro și alege învelitoarea perfectă pentru casa ta de la această companie din Rădăuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *